Načini plaćanja

Kupac može platiti kako mu najviše odgovara: kreditnom karticom ili pouzećem!

Naručene proizvode, s mogućim troškovima dostave, kupac može platiti pouzećem prilikom dostave robe putem HP ekspresne dostave (vrijedi samo sa narudžbe na teritoriju Republike Hrvatske) ili kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Diners i American Express (putem T-Com Pay Way sustava).
Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na e-mail adresu kupca.

AmericanExpress50    Diners   MasterCard50   Maestro50   Visa50

PayWaySticker_2

Kako plaćam ako imam promotivni kod?
Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršite odabranim načinom.

Kako se plaća pouzećem?
Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču, nakon čega dobivate potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke, a račun naknadno (nakon što primitkom sredstava isti bude moguće fiskalno izdati) na  Vaš e-mail.
* vrijedi samo za narudžbe na teritoriju Republike Hrvatske

Je li moguće plaćanje na rate?
Obročno plaćanje omogućeno je korisnicima koji kupovinu obavljaju putem American Express ili Diners kartice:
• moguće je plaćanje na 2-6 rata bez kamata

Odabrao/la sam plaćanje kreditnom ili debitnom karticom i stigao mi je e-mail koji kaže da su sredstva na kartici rezervirana, ali transakcija još nije provedena. Što to znači?
Dok se ne utvrdi da je naručeni proizvod zaista raspoloživ, transakcija neće biti provedena, tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine. Tek kada administrator utvrdi da je proizvod dostupan, autorizirati će transakciju i sredstva će biti skinuta s Vaše kreditne ili debitne kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našem web shopu.

Kako sve mogu plaćati u web shopu?
Naručene proizvode s mogućim troškovima dostave moguće je platiti pouzećem prilikom dostave robe putem HP ekspresne dostave ili kreditnim i debitnim karticama MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Diners i American Express putem T-Com PayWay sustava.
Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na Vašu e-mail adresu.
Obročno plaćanje omogućeno je korisnicima koji kupovinu obavljaju putem American Express kartice i Diners kartice:
• moguće je plaćanje na 2-6 rata beskamatno.