Povrat robe

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci web shopa.

Kako mogu zatražiti jednostrani raskid Ugovora, odnosno povrat naručenih artikala?
Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora (Obrazac za povrat robe) skinite ovdje, isti ispunite te nam ga pošaljite na email adresu info@zagreb360.hr.

Što kad zatražim povrat?
Nakon što zatražite povrat kontaktirat će Vas naše osoblje i dati Vam uputstva za izvršenje povrata. Ukoliko je zahtjev odobren, roba se putem ekspresne dostave mora vratiti u roku od dva radna dana od zatraženog povrata.

Ako osoblje online shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na kupčev račun. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena), kupac mora platiti poštarinu u iznosu od 29,00 kn za narudžbe unutar Republike Hrvatske odnosno 75,00 kn za narudžbe izvan granica Republike Hrvatske kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

U kojem roku moram zatražiti povrat?
Ugovor o kupnji možete jednostrano raskinuti, odnosno napraviti povrat, u roku od 14 dana od primitka paketa bez navođenja razloga.

Ako vratim proizvod dobivam li natrag puni iznos koji sam platio/la?
Ako pregledom proizvoda utvrdimo da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, vratit ćemo Vam puni iznos na tekući račun ili kreditnu karticu.

Zašto je moj zahtjev za povratom odbijen?
Kako bi dobili točan odgovor na to pitanje, molimo Vas da nam se obratite na e-mail info@zagreb360.hr, a u naslovu maila napišete broj narudžbe.

Imaju li svi pravo na povrat?
Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci za sve artikle.
 Kako bi ste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka. Isto se ostvaruje ispunjavanjem i slanjem obrasca koji možete skinuti na vrhu stranice.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora možete elektronički ispuniti i poslati. Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novaca koji smo primili od Vas, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca biti će izvršen na isti način na koji ste izvršili uplatu.
 Povrat novaca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe.
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.